A jelenlegi járványügyi helyzetben az alábbiakról tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot:

  • Településünkön sem fertőzött, sem karanténba utalt személyről nem tudunk.
  • Az Idősek Otthonában – a szabályok szigorú betartásával –  is rendben folyik az élet, a honvédség 04. 24-én (hétfőn) permetezéssel végzett fertőtlenítést.
  • A 152/2020. (IV.27.) Kormány Rendelet alapján az óvodában kötelező ügyeletet tartani. A vezető óvónővel egyeztetve, május 4. napjától fogadják a gyermekeket. A Rendelt hatályba lépése nem oldja fel azt a szabályozást, mely szerint egy csoportszobában 5 gyermek és egy felnőtt tartózkodhat. Így az intézmény befogadó képessége korlátozott, ezért kérjük a tisztelt Szülőket, hogy kizárólag nyomós indokkal kérjék gyermekük felügyeletét.
  • Amennyiben a Kormány e hétvégére is lehetőséget ad a helyi szigorító intézkedések meghozatalára, így 2020. május 1. péntek 00.00 órától – 2020. május 3. vasárnap 24.00 óráig a Bikolpusztáról Paprétre vezető utat ismételten lezárjuk. Ezen intézkedés szükségességét – térségi egyeztetést követően – Pusztamarót túlzott látogatottsága tette indokolttá. Kérjük szíves megértésüket.

A közeli jövőben várhatóan egyre több enyhítő intézkedés születik, ennek ellenére további óvatosságra hívjuk fel a figyelmet és ha tehetik továbbra is csak indokolt esetben hagyják el otthonaikat. Fokozottan ügyeljenek környezetük higiénés állapotára, vigyázzanak magukra és családjuk tagjaira.

Köszönettel és tisztelettel:

Süttő Község Önkormányzata

Betűméret
Kontrasztos mód
eleifend Curabitur eget leo felis nec venenatis tristique