Tájékoztatás a jelenlegi járványügyi helyzetben tett intézkedésekről:

  • Az Süttő Község Önkormányzata, a fenntartása alatt működő Százszorszép Kétnyelvű Óvoda, Bölcsőde intézményét 2020. március 23-ától határozatlan ideig bezárja. A tett intézkedésről az óvoda vezetője külön értesítést küld a szülőknek.
  • 2020. március 19-től az Áprily téren lévő játszótér nem látogatható. Továbbá kérjük, hogy a Vásár téren lévő kültéri sportelemek használatát is szíveskedjenek felfüggeszteni!
  • Nyomatékosan kérjük, hogy egészségügyi problémájukkal telefonon vegyék fel a kapcsolatot az orvosi rendelővel. E kérés be nem tartása véget polgárőr segítségét kérte az egészségügyi intézmény.
  • Tisztelettel tájékoztatjuk Süttő község Lakosságát, hogy minden illetékes szervezettel, a helyi intézményekkel folyamatos kapcsolatban vagyunk, többszöri telefonváltással egyeztetve igyekszünk a lehető legnagyobb nyugalom fenntartásával végrehajtani feladatainkat.

Továbbra is kérjük, hogy tegyenek meg mindent környezetük tisztántartása érdekében, fegyelmezett magatartást tanúsítva őrizzék meg nyugalmukat.

Süttő Község Önkormányzata

Betűméret
Kontrasztos mód
tristique risus. velit, porta. libero elit. ante. fringilla Donec dolor.