Tájékoztató a jelenlegi járványügyi helyzetben meghozott döntésekről.

Az óvodára vonatkozóan: az Operatív Törzs szombat délutáni sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy javaslatukra a Kormány utalja az Önkormányzatok hatáskörébe az óvodákra vonatkozó döntéseket az alábbiak ajánlásával (a Kormány ezt a döntését valószínűleg még a mai nap során meghozza): az óvoda ne zárjon be, de lehetőség szerint minél több gyermek maradjon otthonában. Amennyiben a szülő semmiként sem tudja gyermekét otthon tartani, azok részére az óvoda kiscsoportos formában biztosít felügyeletet. Az otthon maradók számára az étkeztetés (ebéd) igény szerint, előre egyeztetett módon továbbra is biztosított. A huzamosabb távolmaradást követő visszatérést – a gyermek egészségügyi állapotára vonatkozóan – feltétlenül egyeztetni kell az óvoda vezetőjével.

Az iskolai étkeztetéssel kapcsolatban:

  • a gyermek 12-14 óra között bármikor ebédelhet a Márvány vendéglőben (azért javaslunk 2 óra időszakot, mert így elérhető, hogy ne torlódjanak össze az étkezők).
  • az ebéd ételhordóban bárki részéről elvihető.
  • igény szerint – a vendéglő által biztosítottan – csomagolt formában is el lehet vinni az ebédet.

Kérjük a tisztelt Lakosságot, hogy a jelenlegi helyzetben fokozott figyelmet fordítsanak környezetük higiénés állapotára, gyakorta mossanak kezet, kerüljék a nagyobb létszámú összejöveteleket, különös figyelemmel kísérjék idősebb családtagjaik egészségi állapotát.

Süttő Község Önkormányzata

Betűméret
Kontrasztos mód
pulvinar non porta. odio dolor nunc dolor. consectetur mi,