Az alábbiakról tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot:

  • A hulladékszállítást végző szolgáltató május 22-re ajánlott időpontot a községünkben végzett lomtalanításra. Az Önkormányzat az időpontot jóváhagyta, várjuk a cég hivatalos megerősítését, ennek birtokában ismét tájékoztatást adunk.
  • 2021. április 24-étől (szombat) újra látogatható az Áprily téren lévő játszótér. Kérjük a kedves Látogatókat, hogy a játszóeszközöket rendeltetésének megfelelően használják és szigorúan tartsák be az eszközökön lévő korhatáros előírásokat.
  • Akik április elsején az iskolába telepített buszos oltóponton Moderna vakcinás első körös oltást kaptak, 2021. április 29-én (csütörtök) részesülhetnek a második oltásban. Mivel az iskolába tanítás folyik így az új helyszín az Áprily téren lesz. A logisztikai hátteret a Hengermalom Közösségi Ház-Könyvtár épülete biztosítja. Kérjük, hogy ugyan abban időpontban érkezzenek az új helyszínre is mint az első alkalommal. Hozzák magukkal a múltkor kapott igazolást, valamint ismét szükség lesz egy hozzá járuló nyilatkozatra, melyet kitöltve szíveskedjenek elhozni.
  • A csatolmányt a Magyar Államkincstár kérésére tettük közzé.

Tisztelettel:

Süttő Község Önkormányzata

PR Cikk_allampapir

Betűméret
Kontrasztos mód
venenatis mi, Donec pulvinar adipiscing dapibus id ut